اقتصاددان و صنعتگر ایرانی و سکاندار سیاست اقتصادی کشور در دهه اول انقلاب
پنجشنبه 6 اردیبهشت ماه 1397 از ساعت 14 الی 16
بلوار کشاورز نرسیده به میدان ولیعصر خیابان برادران مظفر نبش کوچه شهید ذاکری پلاک126موسسه دين و اقتصاد
«سالی که نکوست از بهارش پیداست.» این یک ضربالمثل جا افتاده ای در میان ایرانیان است؛ بهار در تهران و ایران بسیار خوب شروع می شود و از هر نظر با شروع سال همراستایی و همزمانی دارد؛ اما برخی سهلانگاریها، خطاها و کوتاهیها موجب می شود که بهرغم این شروع خوب بهار، نتوانیم آن سال را به طور بایسته و مطابق انتظار به پایان برسانیم. یکی از مولفههای مهم در این زمینه، مطرح شدن شعارهایی برای عناوین سال است.
دکتر زینب مهدوی مدیر روابط عمومی موسسه مطالعات دین و اقتصاد در خصوص ویژگی های کتاب تاریخ شفاهی «مناسبات مدیریتی کنسرسیوم و صنعت نفت ایران» و همچنین برنامه های موسسه برای رونمایی از کتاب مذکور در گفتگو با پایگاه خبری موسسه مطالعات دین و اقتصاد اظهار داشت:
از یکصد و چهارسال پیش که انعقاد قرارداد دارسی برای تولید مداوم نفت در ایران آغاز شد؛ اقتصاد کشور وابستگی روز افزونی به این صنعت را شاهد بوده است که این مسئله سبب شده صنعت نفت اهمیت بالایی در همه ابعاد سیاست گذاری های کشور داشته باشد.
محسن ایزدخواه مدیر مسئول انتشارات نهادگرا در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی موسسه مطالعات دین و اقتصاد در مورد ویژگی های این کتاب اظهار داشت:
از یکصد و چهارسال پیش که انعقاد قرارداد دارسی برای تولید نفت در ایران آغاز شد همواره تاریخ صنعت نفت ایران علیرغم اهمیت این صنعت عظیم و آثار تعیین کننده آن بر همه شئون کشور،تاریخ این صنعت آن طور که شایسته و بایسته همه این تحولات است ثبت و ضبط و مورد پردازش قرار نگرفته است. شاید سیاست زدگی جامعه ایران موجب شده باشد مواردی که نفت با سیاست ارتباط بسیار نزدیک پیدا کرده است بیشتر مورد توجه مورخین و پژوهشگران قرار گرفته باشد. برای نمونه به نهضت ملی شدن نفت و آثار و تبعات آن بیشتر پرداخته شده اما بسیاری از مسائل مهم این صنعت مورد غفلت قرار گرفته و بسیاری از خاطرات و وقایع و مسائل مهم در این صنعت تنها در سینه ها باقی مانده است.