• به بهانه انتشار کتاب «چین چگونه از شوک درمانی گریخت؟» توسط نشر نهادگرا

    سرویس اقتصادی، انصاف نیوز: ترجمه فارسی کتاب «چین چگونه از شوک‌درمانی گریخت؟» که اخیرا منتشر شده، تصویری ایجاد می‌کند که بر اساس آن گویی ایران در الگوبرداری از مدل چینی توسعه دچار خطای فاحش تحلیلی شده است و برخلاف تبلیغات رایج، این کشور نه به دلیل تن دادن به الگوهای رادیکال بازارگرایی، که اتفاقا به دلیل کنترل منطقی بازار و پرهیز از «شوک درمانی» توانسته برای چند دهه متوالی رشد اقتصادی دو رقمی خود را حفظ کند.

    بیشتر بخوانید ...

  • رونمایی از کتاب «توسعه فراستمند، الگویی بدیل برای ایران» عباس منوچهری: دچار اوتیزم نخبگی شده ایم/ محمدرضا بهشتی: فضیلت بین افراط و تفریط قرار می گیرد

    عباس منوچهری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و استاد علوم سیاسی، در نشست نقد و بررسی کتاب «توسعه فراستمند، الگویی بدیل برای ایران» که توسط شاخه اقتصادی گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم برگزار شد، در ابتدای سخنان خود با اشاره به فلسفه وجودی کتاب مورد اشاره، گفت: مناسبات مدنی، موضوع فلسفه سیاسی است نه بازی های قدرت. یک خطای رایج این است که موضوع فلسفه سیاست را شکل دولت می دانند. ما در رشته علوم سیاسی این دغدغه را داشته ایم که موضوع حکمت مدنی، «زندگی خوب» است. ما متاسفانه در یک مقطعی از تاریخ به بعد به این موضوع به طور جدی نپرداخته ایم اگرچه از آستانه وقوع مشروطه پرداختن به این مساله در کشور ما آغاز شد.

    بیشتر بخوانید ...

  • فروش ویژه کتاب های انتشارات نهادگرا

    انتشارات نهادگرا وابسته به موسسه مطالعات دین و اقتصاد با افتخار اعلام می دارد، به منظور رفاه حال شهروندان گرامی و همچنین برای ترویج هر چه بیشتر فرهنگ مطالعه در کشور،  کلیه عزیزانی که از طریق مجازی اقدام به سفارش کتاب نمایند، از 20 درصد تخفیف بهره مند خواهند شد.

    بیشتر بخوانید ...

  • چهل و پنجمین شماره فصلنامه اقتصاد و جامعه به مدیر مسئولی دکتر عباس شاکری انتشار یافت.

    چهل و پنجمین شماره فصلنامه اقتصاد و جامعه مربوط به تابستان 1401 انتشار یافت، این نشریه که به صاحب امتیازی موسسه مطالعات دین و اقتصاد و سردبیری و مدیر مسئولی دکتر عباس شاکری( استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی) می باشد به بررسی اولویت های اقتصاد ایران در برهه کنونی کشور  پرداخته است.

    در این شماره تلاش شده است تا موضوعاتی انتخاب گردد که به گونه ای افق ها و زاویه هایی را در تک تک زمینه های حیاتی و سرنوشت ساز، دور های باطل توسعه نیافتگی در ایران را برجسته سازد، مقالات انتشار یافته در چهل و پنجمین شماره فصلنامه اقتصاد و جامعه عبارتند از:

    بیشتر بخوانید ...

  • به بهانه انتشار کتاب «اقتصاد دانش بنیان،مبانی، مفاهیم و روش شناسی » هرکس که شرافت و صلاحیت بیشتری داشته باشد فشار معیشتی به او بیشتر است

    فرشاد مومنی عضو هیات علمی دانشگاه علامه و اقتصاددان در یک نشست مجازی با موضوع «اقتصاد دانش بنیان و توسعه ملی» با بیان اینکه دانش بنیان شدن چیزی نیست که یکباره در تاریخ بشر رخ داده باشد، گفت: توسعه به مثابه اقدام های مشخص، دگرگونی های اعتلا بخش و نتایج معین است. در کلی ترین و عام ترین تلقی از توسعه به مثابه فرایندهای اعتلا بخش، می توان آن را دگرگونی های معطوف به هم راستاسازی منافع فردی و جمعی و همچنین فرآیندهای هم راستاساز ملاحظات کوتاه مدت و بلند مدت دانست. ما باید ساز و کارهایی پیدا کنیم که افراد در خدمت منافع جمعی هم قرار بگیرند. چنین امری با علم محوری و تولید محوری تضمین می شود.

    بیشتر بخوانید ...

سخنران : آقای دکتر فرشاد مومنی، آقای دکتر رسول رئیس جعفری
زمان : 

پنج شنبه 24 اسفند 1402

ساعت 14 الی 16


مکان : 

جلسه فقط به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شود 

https://www.skyroom.online/ch/moassesse/institute-of-religion-and-economic

دیدگاه های روز
نظرسنجی
تقسیم سازمان مدیریت و برنامه ریزی به 2 معاونت برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی: